HonRane reiloiders Pismo Ispis prozračne mrežice ribar šešir ravna kupola Vjetrootporna dugmeta Muškarci Široki obod za planinarke Hat Modni dodaci

HonRane reiloiders Pismo Ispis prozračne mrežice ribar šešir ravna kupola Vjetrootporna dugmeta Muškarci

KM 3.00

Iznos

Opis Ventira i prozračan otvor za ribolov može vas zaštititi od sunca u vrućem ljetu i održavati vas coolkoga ribarskog šešira sa dizajnom ispisa i pisma, ovaj umivaonik može vas učiniti više mladenačkim i Zgodan u gomili, koji je aktivan i trendi.Sund šešir izrađen je od visokokvalitetnog poliestera za brzo sušenje, koji je kožni dodir, lagana i prozračna. Opseg glave je 58-60cm. U usporedbi s tradicionalnim kašikom, šešir za planinarenje ima uski nacrt vjetroočavanja za postizanje super funkcije vjetra, tako da možete dobiti opuštenije iskustvo na otvorenom. Sunčani šešir je odličan izbor za svakodnevnu upotrebu i vanjske aktivnosti, posebno ribolov, planinarenje, vrtlarstvo, itd. Ime : Fishermyle : Mashing Style : MENSEASAY : Ljeto, Dugme za vjetar, Tipka za vjetar, Tipka za vjetrovitosti : Glava Opseg : 58cm-60cm / 22.64 " (približno) Napomene : Zbog razlike u zaslonu i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo da li znače razlikujuće dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključuje : 1 x ribolovski šešir koji sadrži široke ventilacijske i prozračne ventilateže za ribolov može vas zaštititi od sunca u vrućem ljetu i održavati vas cool . kakav ribarsko šešir sa dizajnom ispisa i pisma, ovaj sliv Može li vas učiniti više mladenačkim i zgodnijim u gomili, a koji je aktivan i trendi .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Povratak u uštedu škole
  • Novo

Povratak u uštedu škole

KM 3.00

Velika torba za glasnik Dvostruka namena casual ručna torba na rame, vodootporna, pogodna za putovanja, fitness, fitness : 1pcs Materijal : najlonska boja : 300g / 0,66 LBPakska težina :