Lijepa traka za kosu Modna traka za kosu Dekorativna traka za glavu Flower Camlicement FOTO PROP

Lijepa traka za kosu Modna traka za kosu Dekorativna traka za glavu Flower Camlicement FOTO PROP

KM 3.00

Iznos

Opis
Tražite li dekorativni bend za kosu za dete i devojčicu za bebe? Naši proizvodi mogu udovoljiti svim vašim zahtjevima izdržljivim i pouzdanim materijalom za dugu upotrebu. Dizajniran sa cvjetnim stilom, pogodan za posluživanje kao foto snimanje za fotografije i svakodnevne navelike dekora. funkcije
. - Materijal : vunena pređa. - Svijetle boje su vrlo pogodne za svečanu zabavu. - Izvrsna izrada, ručno rađena, vrlo jaka i čvrsta. - Visokokvalitetna vunena površina prediva, sigurna i bez štetnih tvari i ugodna za nošenje. - Pogodno je da ostavite dobre uspomene za svoju djecu tokom aktivnosti festivala. - Vrlo je dobro bilo da li ga koristi sami ili kao poklon.
Svijetle boje su vrlo pogodne za prazničnu zabavu. Dekorativna vunena traka za glavu za glavu kreativna kosa. Izvrsna izrada, ručno izrađena, vrlo jaka i čvrsta . visokokvalitetna vunena površina, sigurna i bez štetnih tvari i ugodna za nošenje. Pogodno je da ostavite dobre uspomene za svoju djecu tokom aktivnosti festivala . TO JE Vrlo dobro da li ga koristi sami ili kao poklon.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce
  • Novo

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce

KM 2.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike jezera Mead, Echo Bay, Bighorn ovce (100% pamučna tota tota)5oz pamučna platna.