Spajalica za kosu leptira Sparkly Rhinestone za kosu za kosu kandža za kosu Clip Girl Fright Stezanje

Spajalica za kosu leptira Sparkly Rhinestone za kosu za kosu kandža za kosu Clip Girl Fright Stezanje

KM 3.33

Iznos

Opis
Lagana, udobna za nošenje, izvrstan i jedinstveni, našu klap za kosu za kosu može vam dobro poslužiti. Lijepa i sjajna kopča za kosu leptira savršeno je pogodna za zabave i kauzalne dnevno kako bi dodali svoju slatkoću i šarm, može biti prekrasan fotosk. funkcije
. -kolor : kao što je prikazano
. -materijal : metal, rhinestone
. -Size : 3. - kandža za kosu leptira je pouzdana i trajna, nije lako deformirati ili pauzati, a može se zadržati duže vrijeme. - kopča za kosu koristi se za zabave, rođendan, vjenčanje, maturu ili svakodnevnu nošenje. - mali isječak kandže za kosu je divniji, sjaj i hvatanje očiju izgleda frizura ljepše. - Ženska kopča za kosu izgleda jedinstvena, može čvrsto držati kosu, neće lako padati ili oštetiti kosu. - Leptir kandža za kosu je sjajna i elegantna, može se primijeniti na rođendan, ceremonije, obljetnice, karnevale, proslave i tako dalje.
Lista pakiranja : 1 x kandža za kosu kandže za kosu je pouzdana i odrgnuta, nije lako deformirati ili pauzati, a može se čuvati duže vrijeme . za zabave se koristi za zabave, rođendan, vjenčanje, mata ili svakodnevna kandža za kosu je divnija, sjaj i ulov očiju čine frizurom ljepše . Ženska kopča za kosu izgleda jedinstveno, može čvrsto držati vašu kosu ili oštetiti vašu kosu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji