Machime Zebru prugaste indijske turban muslimanske marame za žene HAT HAD HAND CHENE Chemo omotač karcinoma

Machime Zebru prugaste indijske turban muslimanske marame za žene HAT HAD HAND CHENE Chemo omotač karcinoma

KM 1.67

Iznos

Opis Opis Prekrasan turban daje vam mogućnost nošenja gomilanog izgleda ili gumba na prednjoj strani Ovi turbini su svestrana prekrivača glave koja se može nositi na mnogo načina. Idealni su za prikrivanje gubitka kose zbog raka ili alopecije jer pružaju potpuno pokriće glave kao i ugodno u skladu s glavom. Mogu biti povremeni ili baskirani. Terry the Trpet turbanci, koji su idealni za plažu, spa centar, tuš ili bazen. Mnoge žene također pronalaze naše turbune idealnim tijekom vježbanja ili vježbanja joge. Vrlo je lagana, lako se može klizati i isključiti i dostupan u jednoj veličini odraslih. Dostupan je u raznim 10 boja koje birate od najboljem se susresti sa svojim ukusom.spcificationgender : women.color : Prikaži kao slika.Material : poliester-mješovita pamučna krpa.Size : Besplatna veličina. Disportive bit boje zbog različitih računarskih rezolucija. Package uključuje1 x šešir. Materijal : pamučna krpa za poliesteru. Ovaj poklopac glave pruža ukupnu pokrivenost glave za one žene sa gubitkom kose zbog raka, hemoterapije, alopecije ili drugih uvjeta gubitka kose. Jedna veličina odgovara većini odraslih naša velikodušna dimenzionizacija omogućit će punu glavu kose da se lako i udobno uklapa unutra. Ovaj turban može se nositi za spavanje, povremene habanje, teretanu, plažu, za lječilište i odjeću.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Cheer kose veze - ljubičasta -
  • Novo

Cheer kose veze - ljubičasta -

KM 4.50

Grede kosu Poklon set, Cheer Hair Elastics, Savršeni veseli pokloni za djevojke Veze za kosu Kosa kose Držači za kosu, bez tegljača bez kose izrađene bez kose koja se ne povlači i ne

Povratak u štednju u školi
  • Novo

Povratak u štednju u školi

KM 16.20

Križne torbe za tijelo Najlon, dame tašna mini 3 sloja patentni zatvarač jastuk : Količina : 1pccolor : crna veličina proizvoda : 17x13x5cm 6,1x5,1x2ingross težina : 120g 0,26lb Opis :