HEPNAILZ GEL POLIŠTE NAKON, Boje holografski mačji gel poljski komplet s magnetom Romantična Galaxy serija, Soak off lampica za nokte izliječene noktiju manikura za žene DIY kućni pokloni za žene

HEPNAILZ GEL POLIŠTE NAKON, Boje holografski mačji gel poljski komplet s magnetom Romantična Galaxy

KM 2.00

Iznos

Što dobijete : 6 boja holografski mačji gel za oči od 0,25floz svaki i jedan magnet za različite umjetničke umjetničke umjetnosti za nokte mačke. Profesionalni UV LED očvrsnute gel za nokte za nokte za nokte za beskonačne stilove. Značajka : Svaka boja gelskog poljskog polja je pažljivo pomiješana s metalnim magnetskim sjajem od sjajnog sjaja za prekrasan elegantan sjaj. Ne samo da ne može biti biserni gel poljski, već može biti i swirl gel navoja . Jednostavna aplikacija i dobra upornost : Uz odgovarajuću primjenu, traju najmanje 3 tjedna. Prekrasan CAT Eye Nail Art Set je savršen za sve svakodnevne radne ili izlaske, zabavne ili ceremonije odmornosti. Ljubazno NAPOMENA : Nakon otvaranja 12 mjeseci . Ekolor i zdravo : Hepnailz zasljepljujući pigmentni gel za nokte je izrađen od prirodne smole, netoksične formule.no oštrih sastojaka, bogate boje, srednjeg konzistencije, ravnomjerno , bez smanjenja i ivice . Savršen poklon : Prekrasne boje mogu vas natjerati da privučete pažnju na bilo koji prigodni pokloni za člana porodice, nail Art Starter ili prijatelja za rođendane, obljetnice, majčin dan, dan za Healloween, Dan zahvalnosti, Božić, ili drugi. To je fantantski, prekrasan, jedinstven poklon koji će ih voljeti svi koji ga primi . Upozorenje : Može izazvati alergijsku reakciju kontaktom kože.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Z hvataljki poput škare za nokte - PC
  • Novo

Z hvataljki poput škare za nokte - PC

KM 2.33

Pametna ručica na makazama posebno je dizajnirana kako bi se ti jedinstveni klippersi jednostavni za upotrebu, pružajući vam više ControlPerfect za obrezivanje noktiju i teške toenails.