Komplet alata za njegu noga urown noktima Fizičko ispravljanje elastičnih flastera Korekcija korekcije kompleta kutijica

Komplet alata za njegu noga urown noktima Fizičko ispravljanje elastičnih flastera Korekcija korekcije

KM 8.00

Iznos

Komplet alata za njegu noga intrown noktima Fizičko ispravljanje elastičnih zakrpa Korektivni set korekcije alata 24pcs
Specifikacija :
Elastična zakrpa izrađena je od elastične ugljična vlakna koja ima elastičnost 3n Može se slobodno smanjiti u ispunjavanju različitih potreba uzrokovanih različitim veličinama na noktima. Karakteristike tehnike korekcije koja se proteže. Nakon zalijevanja na noktiju, snaga povlačenja koju generira elastična zakrpa igrat će dio u pravljenju noktiju se oporaviti u normalan oblik. Čitav proces je opuštajući i bezbolan. Mnogo je pogodnije i efikasnije od uređaja za ispravljanje noktiju. Sigurno i efikasno i efikasno osigurava zdrav i stabilan rast noktiju na noktima. Različiti setovi koriste se za liječenje ugrađenih noktiju različitih opsega. Možete odabrati po vlastitim okolnostima. Jednostavno je raditi, nema potrebe za vađenjem nokti, pozdraviti se da lako uređuju noktiju.
Karakteristike :
1. 3 N elastičnost, slobodno rezanje. Ultra tankog prikladna. Fizički korektno. Opuštajući i bezbolan. Jednostavan za rukovanje.
Specifikacije :
Vrsta predmeta : Korektivni komplet za premještanje u igraču : materijal : elastični ugljik Vlakna
Color : AS prikaz slike
opcionalni set : Set # 1 12pcs, set # 2 24pcs, set # 3 36pcs - Težina paketa : cca.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji