CXDA set pune lažnih noktiju Nail Art Accessories Odvojivi nosivi francuski lažni nokti manikir naljepnica zakrpa sa ljepilom za žene

CXDA set pune lažnih noktiju Nail Art Accessories Odvojivi nosivi francuski lažni nokti manikir naljepnica

KM 1.33

Iznos

Opis :
Umjetni savjeti za nokte su otporan na ogrebotine i jednostavno zalijepiti i ukloniti, što može spriječiti grebanje noktiju tokom rada ili drugih aktivnosti i neće se lako slomiti
Laki nokti s ljepilom, jednostavno 5 minuta da biste dobili svoju omiljenu umjetnost noktiju, a da ne idete u prodavnicu za nokte. Nekoliko jednostavnih koraka može vam dobiti iste impresivne profesionalne rezultate kod kuće.
Napravljen od vrhunskog ABS materijala, savjeti za nokte su ekološki prihvatljivi, sigurni za upotrebu i nije lako slomiti.
Dužina proizvoda je oko 11,8 cm, a širina je oko 6,8 cm. Kompletni ukras za nokte savršen je za vjenčanje, maturu, druženje, Noć vještica, Božić, Valentinovo, obljetnice i svakodnevni život. Divan poklon za vašu ženu, djevojku, majku i sestru.
Naziv predmeta : Lažni nokti
Materijal : ABS
Karakteristike : Potpuni poklopac, Izvrsna, odvojiva veličine Detalji :
Dužina : 11.8cm / 4,65 "(približno) < br> širina : 6,8cm / 2,68 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se razlikuje drugačija dimenzija zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje :
24 x lažne nokte
1 x ljepilo za nokte - 1 x datoteka za nokte - vještački savjeti za nokte su ogrebotine otporan i jednostavan za papu i uklanjanje, što može spriječiti grebanje noktiju tokom rada ili drugih aktivnosti i neće se lako slomiti .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji