Jastučići za oči za proširenja trepavica Prilagođeni opskrbljivanje trepavica, bez opuštajućih glumca Početna Pojedinci Početnici za stiliste

Jastučići za oči za proširenja trepavica Prilagođeni opskrbljivanje trepavica, bez opuštajućih glumca

KM 5.50

Iznos

Jastučići za oči za proširenje trepavica Prilagođeni opskrbljivanje trepavica, nema opuštajućih glumac Početni pojedinci za stilisti
Specifikacija : umjesto hirurškog Traka ili čak celofanska traka za zadržavanje donjih trepavica, ove zakrpe za trepavice dizajnirane su za proširenje trepavica kako bi se osiguralo da se aplikacija može više tečno i brže može upravljati bez štete ili bilo koje nuspojave Lint - materijal ne ostavlja preostalu lincu ili vlaknu da izvrši brigu o radu ekstenzije trepavica, a istovremeno se sastojak kolagenaze može vlažiti i njegujte pod očima očiju.
Značajke :
1. Lint materijal ne proliva lin za miješanje u aplikaciju trepavice. Sastojak kolagenaze može vlažiti, voditi i uljepšati područje u očima. Idealno za produženje trepavica za pokrivanje donjih trepavica ili zaustaviti kapke od lepršavih, koji će vaš rad brže i čistiji. Pogodno za primjenu produženja trepaka, njegu lica, permun za trepav i toniranje, itd.
5 Idealno za šminku salon, kozmetički studio ili šminke.
Specifikacije : < Br /> Materijal : hidrogel koji sadrži kolagenazu itd.
Opcije : srebrna ljepota, srebrna ljepota, ljubičasta, ružičasta, zlatna, zelena
Veličina zakrpi : 7,5 x 3cm / 3,0 x 1cm srebrna, ljubičasta, Pink, Gold,
7 x 2.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City
  • Novo

Biti organizovan - Tokidoki Kaiju City

KM 2.67

Set za JiJuJula uključuje 3 različite veličine Svaki ima vanjske mrežne ploče kako bi vam omogućili da vidite šta je unutrašnje i dvosmjerne patentne otvore za jednostavno pakiranje.