Božić Apple pakiranje BO poklon za omotavanje Bo Skladištenje Bo Chic poklon futrola

Božić Apple pakiranje BO poklon za omotavanje Bo Skladištenje Bo Chic poklon futrola

KM 11.99

Iznos

Opis
Ova osjetljiva poklon kutija, izrađena od premium materijala, je praktična i. izdržljiv za dugo korištenje. Nalazi se za pakiranje slatkiša, zanata, karafta ,. Grickalice, i toliko više! Ova kutija je jednostavna i dodaje zabavu za vašu zabavu, ne samo da može biti samo jabučna kutija, takođe se može koristiti kao ukras. funkcije
. - Boja : bijela, crvena. - Materijal : valoviti papir, tvrda kutija. - Veličina : oko 10x10x10cm / 3,93x3,93x3,93 inča. - Usvajanje premium materijala, ovaj proizvod je izdržljiv, zgodan i dugotrajan upotreba. - Prijenosni dizajn, neka vas držite prikladnijim, ritualnim smislama. - Ovo je neophodno za božićnu ambalažu da dodaju svečanu atmosferu. - Može biti kutija za spremanje poklona, ​​bombona, jabuka, a mogu biti i ukras. - Stavite jabuku u kutiju i poslali je svojim prijateljima i porodicom na Badnjak.
Donošenje premium materijala, ovaj proizvod je izdržljiv, zgodan i dugotrajan upotreba . Prijenosni dizajn, neka vam prikladni, Više ritualnijeg smisla. Ovo je neophodno za božićnu ambalažu da dodaju svečanu atmosferu . Može biti kutija za spremanje poklona, ​​bombona, jabuka, a također može biti ukras . Stavite jabuku u okvir i poslajte ga Tvoji prijatelji i porodica na Badnjak.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji