Frcolor papir Lanterns FAVERNSKI LIJEKOVI KINO JAPANSKA LAMP PLANET ukrasi Bar lampica Dekorativni festival

Frcolor papir Lanterns FAVERNSKI LIJEKOVI KINO JAPANSKA LAMP PLANET ukrasi Bar lampica Dekorativni festival

KM 1.67

Iznos

Opis
Tražite li nešto posebno za ukrašavanje vaše zabave? Ovaj će predmet biti vaš najbolji izbor. Trgovanje tradicionalnog stila, za vrste dekoracija stranaka, poput tuše za bebe, vjenčanje, rođendan, festival, proslave itd. Mogli biste ga poslati svojim prijateljima i porodicama kao poklon, a oni će biti jako sretni i definitivno voljeti. Karakteristike
. - Boja : siva plava
. - Materijal : papir, čelik
. - Veličina : 30.00cm / 11. - Pojaviće se često na festivalima, privući će pažnju gostiju, mogu ih učiniti vrlo sretnim!
. - Pogodan dizajn omogućava fenjerima da se savijaju da zauzimaju minimalan prostor za pohranu. - Pogodno za više puta, kao što su zabava, vjenčanje, nova godina, rođendanska zabava, dom, restoran, dekor hotela. - Možete ga staviti bilo gdje u svoj dom kao ukras za povećanje atmosfere. - Mogli biste ga poslati svojim prijateljima i porodicama kao poklon, a oni će biti jako sretni i definitivno ih vole.
2 x papirnati lampioni. Pojaviće se često na festivalima, privući će pažnju gostiju, mogu ih učiniti vrlo sretnim!. Pogodan dizajn omogućava da se fenjerima preklopaju da zauzimaju minimalan prostor za pohranu. Pogodno, kao što su zabava, vjenčanje, nova godina, rođendanska zabava, dom, restoran, u vašem domu možete staviti bilo gdje u vašem domu Dekoracija za povećanje atmosfere .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji