Viseći dekor zastrašujuća Halloween Privjesak za Halloween Halking Witch Party Prop nasumični tip

Viseći dekor zastrašujuća Halloween Privjesak za Halloween Halking Witch Party Prop nasumični tip

KM 0.67

Iznos

Opis
Grozan privjesak vještica je savršen ukras za Noć vještica. Široko korištenje može se koristiti za ukrašavanje halloween zabava, ukletim kućama ili. Potreban je ukrasni dodatak za vaš Noć vještica. Može koristiti lanac da ga postavi na prozor, vrata, vrtove, dvorišta, grane. ili gdje god želite. funkcije
. - Boja : slučajna boja. - Materijal : krpa, plastika. - Veličina : oko 20,00x8,00x4,00cm / 7,86x3. - Napravljen od premium materijala i dobre izrade, čvrst je i izdržljiv. - To može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, oni će to biti drag. Navedite iznenađenje svojim prijateljima!
. - Halloween Viseći privjesak savršen je za Halloween party, kućnu zabavu, barove, ukletsku kuću itd. - Možete ga staviti bilo gdje u svoj dom kao ukras ili ga koristiti kao dodatnu opremu na preljevu za Noć vještica. - Pogodno za višanje na drvetu, na zidu, unutarnjim ili na otvorenom, ukrašavanje stranke koje želite.
Napravljen od premium materijala i dobre izrade, čvrst je i izdržljiv. Halloween Ornament Halloween visi vještica vještica viseći dekor. To može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, oni će to biti drag. Navedite iznenađenje svojim prijateljima! Ovjes za Halloween savršen je za Halloween Party, Home Party, Barove, Haunted House, itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sadhu vf; Djevičanska knjiga
  • Novo

Sadhu vf; Djevičanska knjiga

KM 5.00

Artikal : Sadhu # 1 Izdavač : Virgin Writer : Gotham Chopra Artist : Jeevan Kang Ovaj predmet Ocjene VF ili bolje Ovaj popis sadrži zalihe fotografije i informacije iz Comic Base ™ i ©