Green Curvy Road White Retro Shift gumb sa 1. Umetnite Shifter Auto Priručnik

Green Curvy Road White Retro Shift gumb sa 1. Umetnite Shifter Auto Priručnik

KM 7.50

Iznos

Dajte svojoj unutrašnjosti krajnji izgled Ručice za smjenu elitne serije izrađene su od najkvalitetnijih komponenti koje rezultiraju vrhunskim osjećajem na svakom smjeni. Svaki gumb za smjenu dizajniran je i prilagođen u SAD-u vještim mješavajućim okretnim umjetnicima koji imaju obučeno oko o svakom detalju. S Shift Knobs nudi ekskluzivni aluminijski navojni umetnik dizajniran da se zajebava na ruci u smjeni. Trebali biste izbjeći ručke s promjenama sa postavljenim vijcima ili plastičnim dijelovima dok su skloni neuspjehu ili brisanju. Aluminijski umeci se nalaze samo na visokim kvačicama za pomak jer ne hrđuju poput standardnih metalnih umetaka. Svaki umetnik je 16 x 1,50 navojni i uključuje odgovarajuću maticu za jamku za jednostavnu instalaciju. Upotrijebite adapter za suicide Brody Brody da biste pretvorili bilo kakvu gumbu za smjenu u gumbu za upravljanje u Brody-u i upravljajte s lakoćom. Karakteristike Ergonomski osjećaj Glupe mjenjača Pomicanje mjenjača Može dodati drugačiji izgled na instalaciju Precifikacije Izvučenu gumbu : bijeli retrodesign Boja : Green Design : zelena kovrčala umetnute navoje : 0,4 lbsffmn341967 zeleni Curvy Road White Retro Brbro mijenja s M16 x 1.5 umetnite Shifter Auto Priručnik.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje Napomene : Tvornički podešen pritisak zraka ovog proizvoda je 100psi Zbog dizajna okvira i odjeljenja

Djevojke Party Headdress
  • Novo

Djevojke Party Headdress

KM 7.50

Ova je artikal kose koji je pogodan za djecu i ugodno za nošenje Dizajni dizajn luka i Antlera učinit će vaše dijete više i najljepše Savršeno za djecu da obuče na božićnu zabavu..