Randolph Funny Yoga Turtle Craft Resin Dekorativni joga kornjača Ornament Savršena joga vježba Pokloni iznenađenje

Randolph Funny Yoga Turtle Craft Resin Dekorativni joga kornjača Ornament Savršena joga vježba Pokloni

KM 1.00

Iznos

Smiješna joga kornjača Craft Resin Dekorativni joga kornjača Ornament Savršena joga Vježba Poklon Iznenađenje - Karakteristike :
?? Sadržaj proizvoda : Ova zanimljiva joga kornjača za jogu omogućava vam da vežbate svoje tijelo kroz jogu, ispružite svoje tijelo i um Sublymate svoj duh Kad se smirite i meditate, ova zanimljiva joga kornjača odvest će vas u putovanje iz snova, ne samo da vam daju duhovnu udobnost, već i empatizuju sa sobom, dijelići blagdan joge koji se pružaju prije nego što doživite meditacije kao nikad prije.
?? Ova slatka i mirna kornjača savršena je za bilo koji praktičar za jogu ili mogu se postaviti na police, stolove i šaltere kako bi vam svakodnevno doveli unutrašnje peoce i radost.
✨ Plivanje u ogromnom okeanu, morske kornjače poznate po svojoj dugovječnosti . Simboliziranje strpljenja, izdržljivosti i sreće, ovi su drevni mornari!
?? Zabavna joga kornjača : Ova smiješna kornjača yoga ne može samo ukrasiti vaš dom, udružuju, spavaću sobu, udružujuću sobu, jogu Soba, ali takođe vam daju duhovni osećaj, ali kad ga vidite kada je ?? Ovo je jedinstven poklon za vašu omiljenu jogu, meditaciju ili ljubitelje kornjače. Neka vas podsjeti i da u vašem životu postoje ljudi koji će vas uvijek voljeti i podržati. Dajte mu prijateljima, porodici, razrednici, učiteljima, ljubavnicima, neka vole život više i razmisli o betovima budućim životom
Materijal : smola
Veličina : Kao što je prikazano u boji; Kao što je prikazano
1 × kornjača - Obavijest :
Ne mogu odražavati stvarnu boju stavka zbog razlika između monitora ili reflektora u boji iz osvjetljenja monitora, itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Dva poster boja
  • Novo

Dva poster boja

KM 1.33

Geographics Dvije bojanje postera umjetnost, grafikon, zanat, prezentacija, školski projekt, natpis, izvještaj o knjizi 28 "x 22 " 27 / karton fluorescentni zeleni visokotehnički, v