Kreativni DIY Bunny Charm stilski DIY Carrot Charm DIY Carrot Privjesak

Kreativni DIY Bunny Charm stilski DIY Carrot Charm DIY Carrot Privjesak

KM 1.00

Iznos

Opis
Ovim predmetima su DIY Carm i šargaretni čari, usvajanje nježnog i izdržljivog legure materijala, praktičnog i kreativnog, laganog i prenosivog. Lijepi osjetljivi čari donose vam drugačiji i jedinstveni ukrasni osjećaj. Možete ih koristiti za ukrašavanje pokrivača i napravite omiljena DIY djela, poput narukvice, ogrlice i drugih nakita. funkcije
. -Kolor : kao što je prikazano. -Materijal : legura. -Size : O 1,50x1,00x0,50cm / 0. Feature sa finim izrazom i osjetljivim detaljima, izdržljivim i praktičnim korištenjem dugo vremena. -Ic dizajn će dodati neke uljepnice kako bi se vaš nakit izdvajali iz gomile. -Dođite s dovoljnim količinama za svoje DIY potrebe, dizajnirane s ljubavnim zeko i u obliku šargarepe. - Mogli biste ga poslati svojim prijateljima i porodicama kao poklon i bit će vrlo sretni. -Dali se polirano, s glatkom površinom i dobrom teksturom, neće ogrebati kožu.
Značajke sa finim izrazom i osjetljivim detaljima, izdržljivim i praktičnim dugim upotrebom . šik dizajn će dodati neke uljepnice da bi se nakit stajali Iz gomile . Dođite s dovoljno količina za svoje DIY potrebe, dizajnirane s ljubavnim oblikom zeko i šargarepe. Možete ga poslati svojim prijateljima i porodicama kao poklon i bit će vrlo sretni .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji