Usisna glava bazena sa donjem četkom, šipkom sa 5 odjeljaka vakuumskog alata za čišćenje

Usisna glava bazena sa donjem četkom, šipkom sa 5 odjeljaka vakuumskog alata za čišćenje

KM 9.59

Iznos

Set za čišćenje bazena može lako ukloniti prljavštinu Pogodno, prenosivi i pokretni, donosi mnoge pogodnosti za čišćenje bazena. Opis proizvoda
. Može brzo čistiti nečistoće na vodenoj površini, napuštajući savršenu čistu vodu. Komplet se može instalirati na standardnom teleskopskom polu kako bi proširio opseg upotrebe i pogledati najveći čisti bazen. Ima vrlo stabilan plastični okvir i finu mrežu. Značajke :
. Jednostavan dizajn. Jednostavan za upotrebu. Atribut proizvoda
. Materijal : plastika + metal
. Boja : plava
. Tip : Usisna glava u bazenu
. Topli podsjetnik na. Molimo zapamtite da zbog efekata osvjetljenja, postavke svjetline / kontrasta monitora / itd. Bit će neke neznatne razlike u boji slika i stvarnih predmeta. Mjereno rukom, odstupanja od 1-2 cm moguća su. Ostavite nam poruku ako imate bilo kakvih pitanja. Odgovorit ćemo i ponuditi vam našu najbolju uslugu. Materijal - sredstvo za čišćenje bazena izrađeno je od visokokvalitetnog plastičnog, laganog metala, snažnog i izdržljivog, laganog i jednostavnog za nošenje. Upoznajte razne aplikacije za čišćenje . Jednostavan za sastavljanje - nije potrebna struja ili snaga, jednostavno se povežite na vrtno crijevo i uključite vodu. Vakuum se koristi za usisavanje vode, mulja i sedimenata .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji