Potpišite se 1 prečnik 3 4 Duljina barela Zlatna aluminijska eko serija Easy Fasten over outwater

Potpišite se 1 prečnik 3 4 Duljina barela Zlatna aluminijska eko serija Easy Fasten over outwater

KM 1.67

Iznos

Uključeno u ogromni ogroman popis skladištenih proizvoda naš je linija jednostavnog za korištenje, ECO aluminijska serija Easy Fastin Sondoffs Outwater serija ECO aluminija Easy Fastin over Off sadrži laganu konstrukciju i može se lako instalirati ručnom bušilicom. Ovi odstojnici aluminija proizvedeni su od laganog aluminija koji pružaju snagu i izdržljivost za svako sredstvo. Eko aluminijumska zastoj su prilagođeni proračun i mogu se koristiti u nizu različitih okruženja kao što su hoteli, maloprodajnih mjesta, restorana i još mnogo toga. Ovi se ometari mogu koristiti u nizu različitih aplikacija kao što su : Muzej uredskih signala i znakovi natpisuju natpisuje ove trajne, lagane aluminijumske odstojke dostupne su u velikoj raznolikosti boja, uključujući trešnja, ljubičaste, šampanjce, ružičaste ružičaste, i više. Naše aluminijumske sastanke nude sjajnu fleksibilnost dizajna za naše kupce, a mnoge različite sorte obojenih završnih obrada dodaju svijetli i moderan stil na vašu signalizaciju i prikazivanja. Odlikuje se dužinom 3/4 "i stane ploče do 1/2" debele. Idealno za ugradnju na zidove za prikaz umjetničkih djela, držite znakove i objesite fotografije. Dolazi sa svim potrebnim hardverom za ugradnju, uključujući sidra, vijke kao i upute za ugradnju . izrađeni od trajnog laganog aluminija i pogodan je za velike prometne površine.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rose voda dva seta B-X
  • Novo

Rose voda dva seta B-X

KM 2.00

Track Sit obrezan znoj sa fino�embroidery / jogger u ružičastoj boji VRIJEME VELIKOM Vrlo sladak šik Željet ćete odabrati ovo svaki put kada želite izgledati slatko i pokrenuti nek

Morris kostimi Dugena iluzija
  • Novo

Morris kostimi Dugena iluzija

KM 8.16

Broj dijela proizvođača : DU707 AN Izuzetno uvjerljiva iluzija Gumena ruka drži kosu dok vaša ruka upravlja ustima Pjena napunjena rukavom od pjene A mora vidjeti i probati komad.note :