Petort Jakne za žene Lagane težine plus veličine otvorene prednje šal vrat ženske jakne mint zelene boje, xl

Petort Jakne za žene Lagane težine plus veličine otvorene prednje šal vrat ženske jakne mint zelene

KM 2.50

Iznos

PEDORT Modna jakna za žene pogodna je za ležerne haljine, ulica, poslovna odjeća, radna uredska stil, zabava, odmor, itd Parfect da odgovara vašim trapericama, majicama i stvoriti elegantan i elegantan izgled Za vas je lako.Perfect za ležerne ili profesionalne habanje, ovaj blazer je odličan poklon za vašu ženu, djevojku, mamu, kćerku ili sestru. Dobar je izbor za žene i žensko. Jakne za žene Trendy Plus veličine. Meka tkanina : super meka, rastezljivo, prilagođeno koži. Udoban, toran i moderan . Modni dizajn : Ležerni otvoreni prednji kaput. Slim Fit jakna, čine da si zasjaj i ističeš iz gomile. Jedinstveni stil, čine te ljepšim, modnim, seksi i elegantnim . sve utakmice : savršeno s trapericama, šorc, gamašima i hlačama za sažetak izgled. Obavezni vrhovi u vašoj garderobi.it može biti uparen i sa vrhom ili majicama u majici i omiljenim hlačama ili gamašima, suknji ili haljini. Jednostavan za uparite sa bilo kojim bluzema i vrhovima kratkim hlačama, trapericama i gamarima. Idealno za večeru, zabavu, mamur, ured, ured, poslovanje, rad, formalna, večernja zabava, ured i povremena upotreba itd. Služba za korisnike : Našim prvim prioritetom nudimo uslugu zadovoljstva za Sva naša roba. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas na vrijeme. Daćemo vam odgovore što je pre moguće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ušteda božićnih ukrasa
  • Novo

Ušteda božićnih ukrasa

KM 1.67

Značajka : 100% visoke kvalitete Ime : Božićne čarape Težina : 24g Stil stila : Crnobijeli rešetki stil materijala proizvoda : Provjerite krpu, netkana krpa, plišana krpa Materijal :

Bradati loš dupe t
  • Novo

Bradati loš dupe t

KM 1.00

Majice su desetak, ali ovo se ističe iz paketa Super je meka, prozračan i ima pravu količinu istezanja Recimo više? • 100% češljana i prstenastom pamukom (Heather Colors sadrži poli