Mjesec torta jednokrevetna Drvena peciva Cvetni uzorak za kuhinju

Mjesec torta jednokrevetna Drvena peciva Cvetni uzorak za kuhinju

KM 3.33

Iznos

Mjesec torta s jednim diiy drvenim pecivo cvijeće za kuhinju
Specifikacija :
Značajke :
Napravljen i prirodni drveni materijal, sef, netoksični i izdržljiva u upotrebi Prekrasan uzorak cvijeća učinit će vaš mjesec torta i desert više privlačnih očiju. Jednostavno skidanje mjesečevih kolača, pogodno za upotrebu i lako za čišćenje. Praktični pečenje široko korišteno u izradi mjesečevih kolača, kolača i peciva. Savršeno za DIY sa porodicom, uživajte u kuhinji zabavite sa svojom djecom i ljubavnicom.
Specifikacija :
Stanje :
Materijal : drvo
Boja : prirodno
Uzorak : # 06, # 07 Opcionalno
Veličina : cca. 24,8x11,5x2,3 cm / 9,8x4,5x0,9 u
Lista paketa :
1 x kalup za pečenje
Napomena :
1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.
Napravljen i prirodni drveni materijal, siguran, nentoksičan i izdržljiv u upotrebi . prekrasan cvjetni uzorak učinit će vaš mjesec torta i desert više ulov za oči . lako se skinuti sa mjesečevim kolačem, prikladno za upotrebu i jednostavno Čist .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Verve snapback kapu mornarice
  • Novo

Verve snapback kapu mornarice

KM 9.99

FMF tkana etiketa pri zatvaranju zatvaranja Vezeni flaster ispred šešira Vezene linije preko bočnih i zadnjih ploča 6 ploča sa polukrivenim računom 5 ploča snapback šešir vezena mrl