Giligiliso Clearence Home u višenamjenk sporog kombjutnog jastuk za tlak biserni pamučni pamuk zaštita od vrata

Giligiliso Clearence Home u višenamjenk sporog kombjutnog jastuk za tlak biserni pamučni pamuk zaštita

KM 4.00

Iznos

4 u 1 višenamjenski sporo udobne jastuk za jastuk od tlaka od pamuka Pamuk-zaštita Feture na nedavnim studijama Zajednički uzrok bolova u niskom leđima je posturalni stres Prema vanjskom odjelu ergonomije, do 90% većim pritiskom stavlja se na vaše leđa kada sjedite kada stanete.rgonomički dizajn - efektivno uklapanje na ljudsku cervikalnu kralježnicu, mekanu podršku, cervikalni vert -Luxury memorijska pjena za punjenje 5 sekundi povratne tehnologije, udobne i izdržljive, jastuče tijela i ublažava bolne tlačne točke, dovodeći krajnju opuštanje. Takođe je sjajno za NAP-ove, što je lakše raditi u uredu. Možete kupiti i za rodbinu ,, i roditelje. Ovo je savršen poklon. Mogućnost izmjenjive tkanine sa patentnim patkama sa zatvaračem : 1x jastuk (2 kom) Giligiliso Clearence Home 4 u 1 višenamjenski sporo udoban jastuk sa jastukom za pamuk Pamuk. Prema nedavnim studijama, zajednički uzrok bolova u niskom leđima je posturalni stres. Prema podacima ergonomije u ING univerzitetu, do 90% većim pritiskom stavlja se na vaše leđa kada sedite kad stanete. Memorijska pjena-luksuzna memorija punila sa 5 sekundi povratne tehnologije, udobne i izdržljive, jastučići telo i ublažava bolne tlačne točke, dovodeći krajnju opuštanje. Možete kupiti i za rodbinu ,, i roditelje. Ovo je savršen poklon .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unaprijed - vi ste
  • Novo

Unaprijed - vi ste

KM 2.56

'Autentičan Pravi' Trofej Božje nevjerojatne milosti '! Renee Parker je višedentirani vokalista, govornika, umjetnika i bogoslužeka koji Bog koristi moćno da bi "postavio zarobljenike"

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.33

Provjerite svoju godinu, napravite i modelirajte u detaljima proizvoda prije kupovine zamjenski diferencijalni ležajevi i brtvi 1 godina garancije Ovaj diferencijalni komplet dolazi s nado