Žene Velvet Fleine One Outfits sa kapuljačom sa zatvaračem ROMPER PAJAMAS Spavaće za spavanje

Žene Velvet Fleine One Outfits sa kapuljačom sa zatvaračem ROMPER PAJAMAS Spavaće za spavanje

KM 32.48

Iznos

Specifikacije :
Materijal : pliš
. Sezona : zima, jesen
. Boja : crna / siva / kava / vino crvena / ružičasta
. Dužina : Regular
. Uzorak : pune boje
. Spol : žene
. Povod : Ležerne haljine, nošenje za spavanje. Veličina : S / M / L / XL / XXL
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Sadržaj paketa :
. 1 * Žene koje spavaju ROMPER
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Napravljen od guste plišani materijal koji je mekan, kože i toplo, pogodan za žene koje će se nositi zimi i jesen. Dizajn : Bear Ear Cap je jedinstven, što vas čine slatkim i simpatičnim. Zatvaranje patentnih zatvarača je lako nositi i skinuti, gladak patent zatvarač je jednostavan i izdržljiv za upotrebu . Karakteristike : Moderan dugi rukav sa elastičnim kombinezonima za manžetnu. Dizajn čvrstog boja je jednostavan, ali mode, čini vas više milosti i lijepe boje . Boja veličine : Veličina je S, M, L, XL, XXL. Molimo provjerite naš detalje o proizvodu u opisu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro USB 3. Flash pogon, crni
  • Novo

Pro USB 3. Flash pogon, crni

KM 1.67

Datastick Pro 30 je isplativ pogon idealan za svakodnevnu upotrebu Mali faktor forme, aluminijumski slučaj čini klasičnim dizajnom USB fleš uređaji nude pogodan način za pohranu, dijel