Wendunide Domaći dekor Kreativni privjesak Božić ukras drvca Privjesak Božićni ukras na privjeskom božićno šarm f

Wendunide Domaći dekor Kreativni privjesak Božić ukras drvca Privjesak Božićni ukras na privjeskom božićno

KM 2.33

Iznos

Kreativni privjesak Božićni ukras stabla Privjesak Božićna ukras privjesak Božićni šarmfeature : Prava veličina čini božićne ukrase savršenimmadu visokog kvaliteta je djeci i odrasli. Auto ukrasi su materijal ovog privjeda akril, vrlo prenosiv za nošenje na bilo kojem mjestu. Nezaboravni poklon za porodicom i prijatelje! Viseći ovaj jedinstveni ukras na vašem božićnom drvcu ili ga dajući porodici i prijateljima kao praznični poklon bit će način stvaranja trajnog, ljubavne sjećanja.Multi namjenski organizacije : Božićne ukrase lakše se održavaju na božićnim drvećem, vratima i prozorima. Za zimske božićne tematske zabave i rustikalne farme Božićne ukrase. Možete ih koristiti i kao božićne oznake poklona i božićne poklone za porodicu ili prijatelje. Može se koristiti i kao privjesak za ruksak ili privjesak za automobilski zrcalo dolazi sa kablom za lakše vješanje. Može biti lijep za sebe ili idealan poklon za porodicu, sina, kćerku, sestru, prijatelju djevojku, mama, mama, Tata, posebno mlade žene ili bilo koji zaskršeni, dan božića, Dan zahvalnosti, dan za Valentinovo, obljetnicu ili njen rođendan : 5x8cmcolor : MULTICOLOR DOM. Preferencijalna cijena i kvaliteta gornjeg nivoa su naš glavni prioritet.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 8.99

Kućni dekor DEAR DECOR ZIDNI SOBA Zidna naljepnica za papir Pull Stick Savršen poklon za muškarce, žene, djevojke, dječake, djecu, djecu, ljubavnicu, roditelj, prijatelju Primjenjive sc

Jesen zimske uštede
  • Novo

Jesen zimske uštede

KM 3.00

Ženska kap na ramenu puno labav džemper na dugim rukavima na dugim rukavima Poseban dizajn dukserišta čini ga više seksi i privlačnijim za nošenje Odijelo za jesen, zima, proljeće :