Randolph božićna dekoracija Boca za vez set zlatni srebrni bar restoran atmosfera aranžmana

Randolph božićna dekoracija Boca za vez set zlatni srebrni bar restoran atmosfera aranžmana

KM 3.20

Iznos

Božićna dekoracija Boca za vez zlata Srebrna bara Atmosfera atmosfera :
Dvije boje : bijela i zlatna snježna pahuljica bijela poklopac boce i bijela i klizač za snježne pahulje Prekrivači sa bijelim biserima i srebrnim ili zlatnim sjajnim oblicima, koji su čvrsti i izdržljivi, za višekratnu upotrebu mekih, čisti se lako i ne blijedi se kad se osuši. 11 x 5,5 inča, pogodno za vašu božićnu bocu boce.
Višestruko nanošenje boce za vino snijeg snježne pahulje donose snažnu božićnu svečanu atmosferu, može se poslužiti kao božićna dekor za večeru, pogodan za božićnu zabavu, kućni dekorati ukrasi, zimski ukrasi, ukras tablice, restoran, hotel itd.
Dobar poklon izbor - savršen božićni poklon za ljubitelju vina i idealan za božićnu bocu za boce, oni mogu ukrasiti bocu vina na razne praznike, poklone nadahnju Osmijehnite se od svojih gostiju, prijatelja i porodica.
Boja : Kao slike prikazuju veličinu proizvoda : kao prikaz slike
uključene : 1 * poklopac za boce
Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi. Profesionalni dizajn, udoban, izdržljiv. Možete ga koristiti duže, visoke performanse troškova. Ovo je dobar poklon za vaše prijatelje, porodicu i razrednike. Ako želite više detalja o ovom proizvodu, možete se obratiti našu korisničku službu, strpljivo ćemo odgovoriti na vas.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Majica za čišćenje
  • Novo

Majica za čišćenje

KM 2.00

Ženska modna tiskana radna uniforma sa džepnim majicama kratkih rukava : 1Materijal : Izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i pogodnog za svakodnevno trošenje, izrađene

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 4.00

Napravljen od visokokvalitetne gume, ima lijepu izdržljivost, otpornost na vremenske uvjete i "Igra lijepu antislip ulogu za sprečavanje klizanja i čineći se sigurnijim za gorivo i spre�