Temacd Bookmark Vintage Metal Feather Bookmark Realistic 3D Leptir Privjesak osušena cvjetna knjiga Naučite poklon Box oprema sa poklon kutijom

Temacd Bookmark Vintage Metal Feather Bookmark Realistic 3D Leptir Privjesak osušena cvjetna knjiga

KM 164.50

Iznos

Visokokvalitetna mesingana venska oznaka sa vintage metalnim perjama i 3 D metalnim leptir privjeskom Čuvar bezvremenog sušenog cvijeća, čineći ga jedinstvenim i lijepim poklonom za žene. Za izradu nakita i diy zanatskih dodataka, kao i vjenčani pokloni, čuva ili poslovni pokloni. Morate imati za ljubitelje knjiga koji cijene i funkcionalnost i estetiku. Opis : Predstavljamo Bookmark mesingane vene, jedinstveno dizajnirana vintage-stilske metalne feerske oznake koja je savršena za ljubitelje knjiga svih uzrasta i ukusa. Sadrži realistični 3 D metalni privjesak za leptir i vječni šarm od sušenog cvijeća, ova oznaka nije samo sjajan motivator za čitanje, već i veseli temu. To je idealan poklon za žene, posebno za nastavnike, jer dolazi s poklon kutijom pakiranje i savršen je za poklone, diplomiranje, maturu, na kraju godine, Božić, Dan zaljubljenih, Dan Majke, Dan Majke, i više. Napravljeno sa visokokvalitetnim materijalima i prekrasnim izgledom, ove oznake su pogodne i za izradu nakita i diy zanatskih dodataka. Oni se mogu koristiti i kao vjenčani pokloni, održavanje ili poslovne poklone. Nabavite ruke na ovu jedinstvenu i lijepu oznaku danas! Naziv predmeta : Mesing vein Bookmark Materijal : 3 D Leptir, sušeni cvijet, veličina perja, dužina : 11cm / 4.3 "(približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja za ekranu može biti neznatno Različite od slika.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rezervni dijelovi CN70 CN zavojnik
  • Novo

Rezervni dijelovi CN70 CN zavojnik

KM 0.33

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Starrysky iz Joybuy Marketplace Visokokvalitetni materijal čini izdržljivijim i stabilnijom za zavojnicu maks i drugo s istim Dizajn maks.