Zaštitnik, brzi odgovor DC zaštitni uređaj 3p vizualni prozor 1000V nizak preostali napon za solarni sistem

Zaštitnik, brzi odgovor DC zaštitni uređaj 3p vizualni prozor 1000V nizak preostali napon za solarni

KM 3.00

Iznos

DC zaštitnik vizuelni prozor Zaštita od pregrijavanja Br /> Maksimalna struja pražnjenja : 40 Ka8 / 20μs
Ograničavajući napon na nominalnom struju pražnjenja : manje ili jednak 3,8k V
Shell Materijal : Vatrootporna i plamena za usporavanje računala : 35 Standardna vožnja šina
Zaštitna ocjena : IP20
robni opis :
1. Ova serija zaštitnika primjenjuje se na TT i IT sa AC 50, 60 Hz, 1000 V i ispod IT S, TN CS i drugi sustavi napajanja mogu se koristiti kao ekvipotencijalna veza na sučelju između LPZ1, LPZ2 i LPZ3. Osnova dizajna je u skladu s IEC61643 1 i za GB8802. Školjka je dizajnirana za instaliranje na 35 mm električnu utičnicu. Proizvod ima ugrađeni uređaj za otpuštanje neuspjeha. Kada Zaštitnik ne uspije zbog trenutnog pregrijavanja i kvara, uređaj za otpuštanje kvara može ga automatski isključiti iz snage za struju, a vizualni indikatorski modul upozorenja mijenja se od zelene normale na crvenu grešku. Modul sa zaštitnikom može se zamijeniti u radnom naponu.
Popis paketa :
1 x DC zaštitnik
Vizualni prozor : vizualni prozor ovog zaštitnika označava radni uslove, tako da možete pratiti stvarnu situaciju u vremenu . Multi Zaštita : Ovaj zaštitnik posjeduje višestruku zaštitu, poput zaštite od pregrijavanja i kontrole temperature i kruga košulje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Smeđa četkica za sve svrhe
  • Novo

Smeđa četkica za sve svrhe

KM 2.06

Ravna, konusna četka koja je savršena za primjenu pudera, tečnosti i kreme do željenih površina lica, poput kapka, pod očima i problematičnim područjima za spot sa prikrivanjem Dolaz