10-listova kore i lepka pločica, nehrđajući čelik kuhinjska metalna leđa pločica, drži se na backsplash za štednjak

10-listova kore i lepka pločica, nehrđajući čelik kuhinjska metalna leđa pločica, drži se na backsplash

KM 2.00

Iznos

Diko Fun pločice mogu se koristiti na bilo kojoj glatkoj ravnu površinu za vaše DIY kreativne projekte : zastarjela kuhinja, stara kupaonica / RV, tup stan, prekrasan kamin, i tako dalje Samo ogulite i držite se, možete stvoriti vrhunsko izgled sa ovim jedinstvenim pločicama, osvježite sve čudesne ideje! Dikofun metalna pločica kompozita je od površine od aluminija četke, kamene plastične jezgre i jaku 3 M podlogu za pjenu. Metalna površina : pločica je četka aluminijumski materijal, nehrđajući čelik, od nehrđajućeg čelika, protiv ogrebotine, toplotne, otporne na vodu, lako čišćenje i obrišite za uklanjanje mrlja, zaštitite zidove iz ulja. Kamena plastična jezgra : U sredini pločica je SPC (kameni plastični jezgra), koji je uglavnom izrađen od krečnjaka, polivinil-hlorida i stabilizatora. Ovaj novi materijal je izdržljiv i vrlo otporan na udar i udubljenje. Kamen plastični kompozit je vodootporan, koji omogućava oduprijeti se u curi i pilingu. Može se instalirati u veše, kupaonice, podrume, kuhinje i druga područja sklona promjenama vlage ili temperature. 3 M pjenasta traka : 3 M pjenasta traka visoke čvrstoće nije šala. Prije instaliranja morate odrediti mjesto pločica. Teško je premjestiti nakon nanošenja pritiska na pločicu, a nikad se neće pasti. Instaliranje ove pristupačne pločice bit će trajni projekt! Veličina se nalazi u kutiji od 10 samoljepljivih metalnih pločica pločica (ne-magnetni) .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 73.50

Može li savršeno uklanjati vaš automobil izrađen od visokokvalitetnog ABS + aluminijskog legura, za HILUX SW4 automobil 1kdFTV 2005, itd Cilj za uklanjanje viška pritiska kada pritisak

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.33

Tehničke specifikacije : materijal : polikarbonat obložena UV zrakom (objektiv), praškasti aluminijum (kućište) Uzorak prometa : LHD / DOT Ulazni napon : 936 V DC Ulazni priključak :