Kreativni privjesak Božićna dekoracija stabla Privjesak Božićna dekoracija privjesak Božićni šarm

Kreativni privjesak Božićna dekoracija stabla Privjesak Božićna dekoracija privjesak Božićni šarm

KM 3.69

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od veselje od Joybuy Marketplace Creative Privjesak Božićna ukras privjesak Božićni šarm - Karakteristike :
Pravo Veličina čini božićne ukrase savršenim.made visokokvalitetnog drveta. Ne-toksic je djeci i odraslima. Auto ukrasi je materijal ovog privjeska je drva, vrlo prenosiv da bi ga nosio na bilo kojem mjestu.
Savršeni nezaboravan dar za obitelj i prijatelje! Viseći ovaj jedinstveni ukras na vašem božićnom drvcu ili ga pruža porodici kao poklon za odmor biće savršen način za stvaranje trajnih, ljubavnih uspomena.
Višenamjenske organizacije : savršeni božićni ukrasi lakše se održavaju na božićnim drvećem , Vrata i prozori. Savršeno za zimske božićne tematske zabave i rustikalne ukrase božićne kuće. Možete ih koristiti i kao božićne oznake poklona i najbolje božićne poklone za porodicu ili prijatelje. Može se koristiti i kao privjesak za ruksak ili privjesak za zrcalo automobila.
Svaki ornament dolazi sa kablom za lakše viseće.
To može biti lijepo za sebe ili idealan poklon za porodicu, sin, kćer, sestru , prijateljica prijateljica, mama, tata, posebno mlade žene ili bilo koji zaskršeni, dan, Dan zahvalnosti, novogodišnji dan, dan zaljubljenih, godišnjica ili njezina rođendana.
Ovi drveni znakovi mogu da napišu vaše blagoslove < Br>
Materijal : Drvo : Veličina : 8.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Klupa sa policama-66
  • Novo

Klupa sa policama-66

KM 0.33

Klupa nantacket ima prirodni gotov vrh i polica sa bijelom bazom Svijetla klasična boja znači da će ova klupa ići s bilo čim Ova klupa ima polica ugrađena za dodanu funkcionalnost...

Bijelo i žuto cvijeće zeleno lišće
  • Novo

Bijelo i žuto cvijeće zeleno lišće

KM 16.48

100% ručno izrađeno Napravljen u Americi.Welcome radosne sezone proljeća i Uskrsa sa najsretnijim nijansima! Proljeće je novih početaka Naš ublažavajuća prikupljanje jastuka obećava