Beppter zidne naljepnice naljepnice svjetlosne zidne naljepnice digitalne svjetlosne zidne naljepnice Samoljepljive fluorescentne naljepnice za dječju sobu vrtić vrtića

Beppter zidne naljepnice naljepnice svjetlosne zidne naljepnice digitalne svjetlosne zidne naljepnice

KM 2.67

Iznos

Dobrodošli u Beppter, nadam se da ćete se lijepo provoditi naljepnice za zid! ; Zidne naljepnice za djecu; Zidne naljepnice za kupaonicu; zidne naljepnice za kuhinju; zidne naljepnice za dječake spavaće sobe; zidne naljepnice za djecu Spavaća soba 【Zaštita okoliša】-am Kućne naljepnice za kućne spavaće sobe izrađene su od visokokvalitetnih materijala, netoksičnih Zalijepljivo je i lako zalijepiti. Možete ukloniti zidnu umjetničku naljepnicu bez oštećenja zida. 【Veličina】 - Samo pravu veličinu, ovaj naljepnik je pogodan za čiste, suve i glatke površine. Ako ga želite skinuti, naljepnicu za zid duvati za sušilo za kosu na nekoliko sekundi, a zatim možete lako ukloniti zidnu umjetničku naljepnicu. 【Velika ukrasna zidna umjetnost】 -Ova naljepnica je prekrasan dnevni boravak, kuhinja, kupaonica ili ukras za spavaće sobe. Također će biti dobar poklon za vašu porodicu i prijatelje. 【Široko korišteno】 : ukrasne naljepnice za ivice, uglove i zidove. Može biti da napravimo neki DIY ukras za vaš dom. Savršena ukras za dom, ured, hotel, kupatilo, spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, vrtić itd .Digital svjetlosne naljepnice za samoljepljive fluorescentne naljepnice za dječju sobu Zidni raspored : samostalno ljepilo : Ogulje i štap, i praktičan rad, jednostavan za lijepljenje efekta : Dugo svjetlosno vrijeme, održivo za oko 1-2 sata : Može se prikupiti na volji, dajući punu predstavu u graviranje uređaja : Mašinsko graviranje u našoj trgovini je lako i jednostavan za suzbijanje u našoj radnji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Akcijski stripovi vf; DC stripa knjiga
  • Novo

Akcijski stripovi vf; DC stripa knjiga

KM 2.67

Artikal : Action Comics # 770 Izdavač : DC Conportograf : Kano Writer : Joe Kelly Umjetnik : Kano nastupi : Joker Storylines : Reign of car Joker, deo 5; On koji se smeje zadnji! Napomene :