R Koncept Prednji stražnje kočnice i rotore Kit

R Koncept Prednji stražnje kočnice i rotore Kit

KM 145.77

Iznos

R1 koncepti Kočnice i rotori Komplet | prednji stražnji kočni jastučići i jastučići keramički kočni jastučići i rotori WFWN2-67066 All-in-Jedan kompletni prednji i stražnji komplet kočnice Spremnici i zadnja kočnica sa ( 4) Visoke performanse kočione rotore i (8) performanse kočione pločice OEM specifikacije : Formulirana specifikacijama od livenog g3000 / G11 H18, ovi premium rotori kočnice dizajniraju se za odbijanje OEM specifikacija za izdržljivost, pouzdanost i stabilnost . ne-smjer - Svaki rotor priprema se s neremornim finišom za promociju bržeg i još više diskovnih kočnih podloga, zajedno s tišim i glatkijim zaustavljanjem za duže trajne, dosljedne prašine i buke : kočione pločice dolaze sa šarkama za uklanjanje buke. Niska prašina, azbest besplatna posebna keramička formulacija pruža izvrsnu otpornost iz bljeska. Gornji izbor za zamjenu prednjih i stražnjih kočnih jastučića.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise esencijalna hladna prognoza
  • Novo

Unise esencijalna hladna prognoza

KM 15.49

100% napravljeno u pranjećine themachine Esencijal Beanie provjerava sve kutije da postanu vaša omiljena beska, bilo na brdu ili se druže oko grada Osnovna beska je napravljena je 100% i

Endea Church sjajni hor, Hunter Green)
  • Novo

Endea Church sjajni hor, Hunter Green)

KM 3.33

Štovanje izgleda najbolje bez visokokvalitetnog sjajnog kopriva za sjajnog cilja Izrađen u tradicionalnom choir ogrtačkom stilu, naše haljine dolaze u mnogo različitih veličina i boja.