U obliku cijepljenih trepavica meko svjetlo Fluffy Wispy trepavice Cosplay šminke

U obliku cijepljenih trepavica meko svjetlo Fluffy Wispy trepavice Cosplay šminke

KM 5.58

Iznos

Značajke :
materijal : izrađen je od ultra-lakih vlakana koji su meki i lepršavi poput pravih trepavica i preklapaju se na prirodan i skladan način Oni su potpuno prilagođeni, izdržljivi, prirodni, ne irrativni i meki.
Jednostavno prijaviti : tkane trepavice u obliku oblika vrlo su lako zgrabiti pincete, nije potrebna vještina da bi se formirao oblik ventilatora bez previše truda, Čak i početnici to mogu lako.
Natural : Specijalni oblik yy-a i dva saveta za trepavice su lakše saviti se u krivulju koja se uklapa u kapke, čineći da trepavice izgledaju elegantnije i lepršave, stvarajući lijep tkani efekat.
Stabilan Curl : Poseban proces zakrivljenosti zakrivljenosti čini kovrčenje traje duže. Imamo C i D Curl Bush Extension za izbor. C Curl je prirodniji dok D Curl daje relativno dramatičan efekat.
Pojačajte samopouzdanje : sa trepavicama za cijepljenje, lako i pogodno za poboljšanje prirodne ljepote. To je prekrasan komplet za šminkanje za modificiranje vaših očiju i pojačati vaše samopouzdanje.
Napomena :
1. Dužina težine i trepavica variraju ovisno o različitim stilovima. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite 1-3cm mjerno odstupanje. Hvala na razumijevanju!
Specifikacije :
Materijal : vlakno Debljina : 0,07mm - Curl : L - Veličina kutije : 11,5 * 5,5 * 1.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 2.00

Žene ležerne skakače ljeto od ispisanog pantnog pantnog nogu za nogavice za nogu s džepom Značajke : 1Feature : Ležerne prilike, PLANOVER, ŠTAMPANI, ROMPERS, JUMOVITI, PRAVILNI I MODN