Legura klima uređaj i dugme za jačinu zvuka Ključ za Corvette C 2014-19

Legura klima uređaj i dugme za jačinu zvuka Ključ za Corvette C 2014-19

KM 0.67

Iznos

Detalji : * potpuno novi, originalniji osjećaj automobila Napravljen od visokokvalitetnog aluminijskog legura. * Pruža visoku klasu i modni stil dekora, promenite običan interijer i vanjski dizajn automobila i dodajte jedinstvene boje. * Stavka može pokriti postojeće ogrebotine i spriječiti od ogrebotine i abrazije. * Lako Instalirajte, ne trebate izvršiti nikakve promjene, traku na leđima, neće lako pasti. * Unutarnja ukrasna gumba za gumbu izrađena je od visokokvalitetnog materijala, koji je otporan na ogrebotine, otporan na ogrebotine i otporan na ogrebotine i otporan na prašinu i otporan na koroziju .Specifikacija : * Stanje : Potpuno novi * Materijal : Kvalitetna aluminijska legura * Boja : crna, crvena, plava, srebrna * Količina : 4pcs * Karakteristike : Lako čisto, jednostavna instalacija, univerzalna oprema : Fit za Corvette C7 2014-2019 Make je siguran da je instalacijski dio isti kao naša slika potvrdi ovaj proizvod kao što je naša slikovna emisija prikladna za vaš automobil prije kupovine, jer se isti model može drugačije proizvesti u različitoj zemlji. Ako bilo kakve razlike, Molimo kontaktirajte s nama prije kupovine, hvala.package, uključujući : 4 * Prekidač gumba za prekidač COVANDE : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ušteda božićnih ukrasa
  • Novo

Ušteda božićnih ukrasa

KM 1.67

Značajka : 100% visoke kvalitete Ime : Božićne čarape Težina : 24g Stil stila : Crnobijeli rešetki stil materijala proizvoda : Provjerite krpu, netkana krpa, plišana krpa Materijal :

Bradati loš dupe t
  • Novo

Bradati loš dupe t

KM 1.00

Majice su desetak, ali ovo se ističe iz paketa Super je meka, prozračan i ima pravu količinu istezanja Recimo više? • 100% češljana i prstenastom pamukom (Heather Colors sadrži poli