Alloet opuštajuće uši naljepnice Akupunktura ušima vakcira sjemenke uho masaža

Alloet opuštajuće uši naljepnice Akupunktura ušima vakcira sjemenke uho masaža

KM 6.25

Iznos

Opis :
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, na ušima postoje akuportirane na ušima koje odgovaraju raznim dijelovima tijela. Kada potaknete točku, glatku i obilnu krv ili vitalnu energiju vraćaju se u odgovarajuće organe ili regije, omogućavajući izlječenje da nastavi. Sjemenke ušiju mogu se koristiti sama ili u kombinaciji s akupunkturom i moksibuzijom ili tijelom Accupoints za liječenje raspona simptoma i pružanju nježne podrške za vaš gubitak težine ili nastanke pušenja. Sjeme Cowherb dovoljno je malo zalijepilo precizno na tlačnoj tački. Ova je značajka važna jer su uši prepune tlačnih točaka i lako je pogoditi jedno ili više bodova oko kojih želite potaknuti. Sjeme Cowherb može aktivirati i cirkulaciju krvi, otvoriti energetski kanal tijela i ubrzati proces ozdravljenja. Mnogi su semenki od porpoise pričvršćeni s vrpcom za svako sjeme za jednostavnu upotrebu. Specifikacija :
. Količina : 60pcs svaki zakrpa
. 02 : 1200pcs (20 zakrpa)
. Svaka veličina zakrpa : 5 * 5mm / 0,2 * 0. Upotreba :
. To je gotov proizvod i može se koristiti direktno. Skizite vrpcu i zalijepite ga direktno na uho Ac UPoint : zgodan i siguran. Nakon lijepljenja, molimo vas da redovno pritisnite naljepnicu da biste ojačali akuportiranu stimulaciju.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vučni centar Polirani nikl - In
  • Novo

Vučni centar Polirani nikl - In

KM 1.67

Klasična oprema za opremu za istraživanje, dizajn, razvoj i kvalitet uspostavili su nas kao voditelj industrije u vanjskim poklopcima i opremom Sada preko 60 zaposlenih, neki nadzor proizv