Čišćenje brisača Alat za prozor za čišćenje kupaonice Widershield Brisač za vjetrobransko staklo S

Čišćenje brisača Alat za prozor za čišćenje kupaonice Widershield Brisač za vjetrobransko staklo S

KM 3.33

Iznos

opis
Ovo je profesionalni i višenamjenski brisač prozora. Očistite prozore brže s ovim profesionalnim opskrbom čišćenja prozora. Sa preciznom rubom, učinkovito briše vodu pada na nekom stanu. i glatke površine brzo i jednostavno. Usvajanje velikog kvaliteta materijala,. što vam omogućava da koristite vrlo dugo. funkcije
. -Kolor : boja drveta. -Materijal : PP, nehrđajući čelik i bukovo drvo. - Drvena ručka pruža udoban, neklizajući zahvat dok minimizira umor za ruku. -Gagrea za kupatilo maglovitih ogledala, prozori, sapuna za tuširanje, popločane površine, prozor automobila itd. -Mada materijala za dugo i izdržljiva upotreba. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi. - Lako je koristiti i raditi, donijeti puno praktičnosti za vas. -Ponete bez da preuzmete nijedan prostor.
Drvena ručica pruža udoban, neklizajući prianjanje dok minimizira ručni umor . odlično za kupatilo zamahnuće ogledala, prozori, sapuna za tuširanje, popločane površine itd . Napravljen od materijala za dugo i izdržljiva upotreba. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi . Lako je koristiti i raditi, donijeti puno praktičnosti za vas.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji