Tuš vrata za branu vodeni čep svučenu tuš prag vode za vodu za kupaonicu kuhinju

Tuš vrata za branu vodeni čep svučenu tuš prag vode za vodu za kupaonicu kuhinju

KM 4.75

Iznos

Značajke : 1 Još uvijek umorna od vode u kupaonici i kuhinji? Ugradite ovu traku za zadržavanje vode, voda više neće protočiti. Dugi, fleksibilni dizajn stvara sve vrste oblika. Tuš barijera i sistem zadržavanja vode vodu unutar praga. Izvrsno za tuševe za izliječenje i druga područja u kojima treba sadržavati vodu. Ovaj proizvod dolazi sa samoljepljivom, jednostavan za instalaciju, proizvod je mikro-magnetni, a pored staklenog ljepila koje smo vam dali, blizu je tla i ne curi vodu. Kako koristiti : 1. Brisanje vode i prašine na zemlji. Određivanje položaja trake za zadržavanje vode i označite ga olovkom na zemlji. Uklonite ljepilo i instalirajte vodenu barijeru u označeni položaj. Zabrtvite gumenu traku na položaj na kojem su dva kraja trake za zadržavanje vode u kontaktu sa zidom. Nanesite ljepilo na obje strane vodene čepove i primijenite ravnomjerno. Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta. Molimo vas da dopustite manje odstupanja zbog ručnog mjerenja. Specifikacija : Tip : Vodena bariermeriermaterial : Samopoziljke : Širina 16 * Visina 30 mm, Dužina : 1 Muze : Dekorativne trake, Zvučno otporne za brtvljenje, Protiv sudar, VODA Blokiranje detalja kompletnog, koherentnog, izvrsnog dizajna, čini se u stilskom dizajnu, čini se u trendu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bradati loš dupe t
  • Novo

Bradati loš dupe t

KM 1.00

Majice su desetak, ali ovo se ističe iz paketa Super je meka, prozračan i ima pravu količinu istezanja Recimo više? • 100% češljana i prstenastom pamukom (Heather Colors sadrži poli

Ušteda božićnih ukrasa
  • Novo

Ušteda božićnih ukrasa

KM 1.67

Značajka : 100% visoke kvalitete Ime : Božićne čarape Težina : 24g Stil stila : Crnobijeli rešetki stil materijala proizvoda : Provjerite krpu, netkana krpa, plišana krpa Materijal :