Plevene plišane igračke, pahuljasti jastuk od pupke punjene životinjske salone za životinje za odrasle djece

Plevene plišane igračke, pahuljasti jastuk od pupke punjene životinjske salone za životinje za odrasle

KM 0.33

Iznos

Plužine plišane igračke, pahuljasti jastuk od pupke punjene životinjske salone za životinje za odrasle djece
Značajke :
. - Izvrsna zanatstva, čini da je ovo punjeno bundeva i izdržljivo i izdržljivo. - Pogodno za cuvanje i stisak, magičan način brisanja bilo kakvog stresa i izbacivši veliki osmijeh. - Pranje površine. Specifikacija :
. Materijal : flanelet, PP pamuk
. Boja : višebojna
. Veličina :
. 35cm / 13,78"
. Starosna referenca : Više od 3 mjeseca
. Napomena : Molim vas držite podalje od vatre. 1 x igračka
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od kvalitetne flaneletete, punjena PP pamukom. Meka, prilagođena i udobna, pružajući vam bolji osjećaj na dodir na koži . Veličina : 18cm / 7. Ova lutka bundeve može se koristiti kao zagrljajni jastuk, plišana igračka ili salon sa dnevnim boravkom, ispunjavajući vašu sva očekivanja . Dizajn : lepršavi oblik i smiješni izraz, donose divno iskustvo. Ova buvna plišana igračka može stvoriti radosnu atmosferu u vašem domu . Poklon : Super Soft i osjeća se kao da zagrlite bombone. Divan poklon za svoju djecu i prijatelje na rođendan, Božić, novogodišnji dan. Pogodno : To je i prekrasan ukras rasadniku, školi, studijskoj, dnevnoj sobi, igraonici, dječjoj sobi, spavaćoj sobi, učionici i još mnogo toga.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Vaš automobil se može osigurati personalizirani stil, a može stvoriti svijetli izgled, činiti vaš automobil jedinstvenim i poboljšati vizualni utjecaj Što naljepnica za automobile mo