Voda plutajuća prostirala LOUNG Float Bazen Float splav plovak pokrivač Izdržljiva plutajuća ploča Roll up madrac za obiteljsko zabavno Bazensko jezero crveno zeleno

Voda plutajuća prostirala LOUNG Float Bazen Float splav plovak pokrivač Izdržljiva plutajuća ploča Roll

KM 145.00

Iznos

Voda plutajuća ležaljka plovak pluta splav plovak pokrivač izdržljivo plutajuće ploča za obiteljsko zabavno Bazensko jezero crveno zeleno Platačka mat izrađena je od visokokvalitetnog pamučnog materijala, koji je otporan na suze, koji se ne može smanjiti, i lako se smanjuje plovak vode. Debela plutajuća ćebe je glatka i mekana površina vrlo ugodna da legne na njemu, luksuzu na suncu i osjeti hladan svijet. Kad im nije potrebna, može se prevrtati i pohraniti u malom prostoru bez zauzimanja puno prostora.75inchx1,26inch, donosi radost i opuštanje u bazenu, jezeru, plaži, moru i vodom Parkovi za upotrebu. Najbolji poklon ljetna igračka za djecu donosi radost i čuđenje. Možete ga koristiti za svoje obiteljske zabave, vodene igre i odmore. Donosi vas i divno vrijeme. Vodeni plutajući prostirki jezero plaft na plaži. Udoban plutajući splav za odrasle bazena. Bazen na otvorenom Lounge madrac Ljeto. Lounger sa bazenom pluta ne napuhavanje IES. Porodična zabava Fun Boot Botter pokrivač. [Easy Storage] : Roll up sklopivi dizajn čini ga vrlo zgodnim za nošenje i čuvanje. Kad im nije potrebna, može se prevrtati i pohraniti u malom prostoru bez da se preuzme mnogo prostora . [Udobno korištenje] : gusta plutajuća ćebe je glatka i meka površina vrlo udobna da leži na njemu, luksuz na suncu i Osjetite hladan svijet .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.67

Broj dijela : 11068825 Internac Neumjeni dio : 2518802005, MB1249132,2010 2009 2008 2007 2006, MercedesBenz Drugi broj dijela : 2518802005 Postavljanje na vozilu : desno, prednji Garancija :