Snorkeling cijev za disanje cijevi ronilački snorkel za ronjenje za ronjenje

Snorkeling cijev za disanje cijevi ronilački snorkel za ronjenje za ronjenje

KM 3.33

Iznos

Snorkeling cijev za disanje cijevi ronilački ronjenje za ronjenje za ronjenje
Specifikacija :
Opis :
Mekani, fleksibilni i visokokvalitetni silikonski ustanici pružaju vam ugodno osjecanja Potpuno suvo sprečava vodu da uđe u snorkel, čak i kada je potopljen. Pruža brzo izdanje iz naočala ili. Svestran podvodni snorkel idealan je za ronjenje, ronjenje, ronjenje i ronjenje.
Značajke : 1. Silikonski komad usta, koristite visokokvalitetni materijal, razred hrane, zdravu i zaštitu okoliša, dajte vam najdučniji ugao ugriza. Potpuna cijev za suho disanje, koja je obično veća od Visina koja izbjegava da se voda izlije u cijev. Automatski krug cijevi, prikladan za povezivanje sa naočarima, PVC materijal je izdržljiv, a ne lako oštećuje. Usvojite PVC cijev, taj blokiranje zraka Neće se pojaviti ni sa 20 stepeni preklopa. Dvostruki otvor za pražnjenje otvora, brzo odvodite, a takođe može eliminirati sitni pijesak.
Specifikacije : Materijal : silikonska + PVC mekana cijev
Boja : žuta, ružičasta, crna opcija
Težina paketa : cca. 193 G
Dužina : cca.53 "
Količina : 1pc
Paket je uključen 1 x ronilački snorkel silikonski komad usta, koristite visokokvalitetni materijal, razred za visokokvalitetne, zdrave i zaštitu okoliša, dajte vam najdučniji ugao ugriza.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Slaba ušteda
  • Novo

Slaba ušteda

KM 14.49

Žensko proljeće i ljeto Vizrez Ložer sa dugim rukavima Široke nogave hlače u boji Sezona : SUTSERGENDER : Žene, Djevojka : Ležerne prilike, 5% Spandexstyle : Ležerne prilike : Dužin