Kuke za čipke za pukotine čipke cipele set čizme čizme cipele kopče cipele na bazu cipela

Kuke za čipke za pukotine čipke cipele set čizme čizme cipele kopče cipele na bazu cipela

KM 0.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje sa žućnim marketa . Ovaj proizvod je korisne kopče. Napravljen dobrim materijalom, izdržljiv je za dugotrajnu upotrebu. Napravljen od čvrstog mesinga, otporan na habanje, otporan na vremenske prilike, nije lako razbiti. Možete koristiti ove kopče za mnoge vrste DIY projekata i pomoći vam da popravite ili povežite konop i cipele, donosite vam puno pogodnosti za svakodnevni život. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : mesing, gvožđe
. - Pribor za kopče može se koristiti za čipku DIY cipela, čine vašu cipelu atraktivnom i jedinstvenom. -Pine zanatsko i izvrsne detalje osiguravaju njegovu praktičnost i popularnost. - Diy dio kopča lako je instalirati i jednostavan za upotrebu, donesite vam puno pogodnosti za vas. -Možete dobro koristiti iskustvo zbog savršene izrade ovog proizvoda. -Dobro je od dobrih materijalnih, izdržljivih i sigurnih, odličnih i sjajnih, služeći duže vrijeme.
Pribor za kopče može se koristiti za DIY čipku za cipele, čine vašu cipelu atraktivne i jedinstvene. | Fino zanatsko i izvrsne detalje osiguravaju njegovu praktičnost i popularnost. | Diy dio kopča jednostavan je za instaliranje i jednostavno za upotrebu, donesite vam mnogo pogodnosti.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji