bvgfsahne snjegović Snowball Maker Snowball Fight igračke Zimske otvorene igranje dodataka

bvgfsahne snjegović Snowball Maker Snowball Fight igračke Zimske otvorene igranje dodataka

KM 14.99

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Snowman Snowball Maker Snowball Fight igračke Zimske otvorene dodatke za igranje
Značajka : Ovo je vrlo dobar proizvod. U prošlosti su se borile za snježne kugle za prešanje snežne kugle rukama, i morali ste skinuti rukavice da pritisnete snježnu kuglu, tako da su vam ruke bile hladne i hladne. Sada sa ovom proizvodom, ne samo ne trebate ne samo da skidate rukavice, već i brzo i brzo pritisnite snežnu kuglu, olakšavajući se borbama za sneg. U teškom snežnom danu, roditelji ili dječji prijatelji zajedno će se boriti snega, pokupiti snežni isječak kako bi napravio kuglu snijega, a zatim je jedni drugima, što je odlično zabavno u snegu u Savršeni snjegovi za nekoliko sekundi je lako koristiti djecu. Proces je jednostavan i zabavan kao pravljenje loptica za sladoled.
Napravljen je od mirisa, sigurnih materijala koji su strogo obrađeni kako bi se osigurala sigurnost djece i izdržljive boje.
Bogata boja, razna boja. Izbori u boji, u bijelom snijegu u procesu igranja, s različitim bojama snijega, za dodavanje boje i zabave.
i djeca i odrasli mogu ga koristiti. Igranje snijegom zimi i pijesak ljeti je odličan poklon.
Informacije o proizvodu :
Naziv proizvoda : Snowman Snowball Igračke
Materijal : plastika - Pakovanje : mrežaste torbe (otprilike) : 38 x 11 x 11 cm
Odmor odgovara : Više od 3 godine - Obavijest : Sve zemlje su mjerene rukom, greška je normalna.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

HD kanal traka ~ 55m
  • Novo

HD kanal traka ~ 55m

KM 11.47

Teška industrijska kaseta3939 Serija Hd kanal ima zatezanje i adheziju za spajanje, maskiranje, zakrpanje, štipanje, viseći polifil, zaptivanje PVC cijevi, prekrivajući opasnosti iz izle