Klizač automobila, auto grijač za automobile 12V mini sunčani grijač za odmrzavanje i deformisanje automobila Brzi grijanje

Klizač automobila, auto grijač za automobile 12V mini sunčani grijač za odmrzavanje i deformisanje automobila

KM 3.00

Iznos

- Dobrodošli u XERDSX trgovinu - - Dobrodošli u moju radnju, nadam se da ćete imati dobar kupovinski iskustvo Prodavnica prodaje razne proizvode, molim vas, uzmite nešto Vrijeme je za pretragu naše trgovine, siguran sam da će biti jedan koji volite. Sretna kupovina! Automobilski grijač 12 V mini sunčani grijač za odbojnik i krhki automobil Brzo grijanje grijač : baza je grijač vetrobranskog stakla - baza se može zakretati u svaku kutnu stupnju, prikladniji za vas. Defroster može brzo zagrijati bez potrebe čekati da vaš motor toplo. Savršeno za unutrašnjost, kampiranje i karavan, drži vas zagrijavajući zimi. Pogodno za sva vozila iz 12 V u automobilu, kampiranjem i putovanju - maglicama ili odmrzavanje. Inddor grijač - Baza se može zakretati u svaku diplomu za kut, prikladniji za vas da koristite gaelektrični grijač vozila . ABS i bakreni materijali, sa odličnom teksturom, čvrstinom i praktičnošću. Karski grijači Jednostavan za upotrebu : Termostat automobila je male veličine i može se koristiti priključak u upaljaču. Može se instalirati bilo gdje u autu bez blokiranja linije vida u autu. Pritisnite ventilator ili grijač, a ventilator započinje radnoj grijač 1 min Brzo grijanje : utikač i reprodukciju, brzo zagrijavanje u 60 sekundi. 2 u 1 ventilator za grijanje automobila : Grijanje za zimu, hlađenje za ljeto.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.67

Broj dijela : 11068825 Internac Neumjeni dio : 2518802005, MB1249132,2010 2009 2008 2007 2006, MercedesBenz Drugi broj dijela : 2518802005 Postavljanje na vozilu : desno, prednji Garancija :