Angel sa krilima naljepnica za automobil ili kamion

Angel sa krilima naljepnica za automobil ili kamion

KM 4.47

Iznos

Angel sa krilima naljepnica za prozor ili kamione prozori proizveden od strane Rad Dezigns lider u naljepnicama prozora od 2008 Ovaj anđeo s naljepnicama krila je matica smeđa i iznosila je 18 godina X 8. Sve narudžbe isporučuju isti ili sljedeći radni dan. Ovaj anđeo sa naljepnicama krila može se primijeniti na bilo koju glatku ravnu površinu, uključujući kamione ili automobilske prozore, auto tijela, prijenosna računala, bilježnice itd. lako se prijaviti i dolazi s vezom do video zapisa. ili vanjsku upotrebu, izdržat će kiša, snijeg i drugo vrijeme . Vinil je ocijenjen za 6 godina na otvorenom . Očistite aplikacijsku vrpcu za jednostavno poravnavanje i ugradnju.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom
  • Novo

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom

KM 2.00

Hamsa ruka s ribljem amulettom ručno rađenim staklenim zidom viseći donosi sreću i prosperitet vašem domu Amulet vas blagoslovi s obilnom ljepotom, srećom, dobrom zdravlju i ljubavlju

Strappy bikini set
  • Novo

Strappy bikini set

KM 0.67

Napravljeno sa 4smjernim trikotom (82% mikrofibra, 18% Spandex), ovaj strapppy bikini set je savršen pratilac za sve ljetne pobjede S podesivim elastičnim trakama za savršeno uklapanje ..