Xinqinghao Four Seasons Universal s ručkom WC prostirkom kupaonica Mekani toalet poklopac zadebljanog zadebljanog zadebljanog rastezanja lako za ugradnju poklopca jastuka Multicolor a

Xinqinghao Four Seasons Universal s ručkom WC prostirkom kupaonica Mekani toalet poklopac zadebljanog

KM 6.04

Iznos

Četiri sezone Univerzalno s ručkom WC prostirke za kupatilo zadebljano zadebljano zadebljano zadebljano za ugradnju jastuka Cover Fetures : Paket uključuje : 1pc WC sjedalo, jednostavno za postavljanje i uklanjanje, lako se pozdravite u hladnom toaletnom sjedištu u Hladna zima Odličan je način da ostanete toplo i tokom cijele godine - ne samo zimi. Ovo toplo i udobno toaletno sjedalo je pristupačno i sigurno vam pruži veliko iskustvo kupovine. Visoka kvaliteta : izrađena od visokokvalitetnog vlakana, vrlo meka i udobna, toaletno sjedalo je elastično, možete ga ispružiti kako želite i dobro se uklapajte u toalet. Ima unutrašnjost nalik na crijevo, ali crijevo je odvojivo i može se ukloniti kad nije potrebno. Jednostavno postavljanje : Prvo postavite toaletno sjedalo od jastuka sjedala, a zatim okrenite toaletno sjedalo iznutra, a na kraju stavite toalet poklopac u jastuku sjedala. Sama toaletna sjedala je fleksibilna i radit će s toaletnim sjedištima u obliku u obliku u obliku u obliku, tako da ne morate brinuti o čišćenju veličine : Za svoje zdravlje, preporučujemo da redovno očistite toaletno mjesto i zamijenite ga novim Jedan, kao toaleti su skloni nakupljanju i prljavštini. Stavite ih u mrežnu vešu, a zatim ih stavite u perilicu rublja da se opere i osušite. Nema potrebe da se brinete o prosipajućim vlaknima, vrlo se lako brine i pobrinite se za mirize : Promjer toaletnog sjedišta iznosi oko 30 cm promjera, rasteći se, postavlja se većina i proširenih toaletnih sjedala, univerzalno u svim sezonama, univerzalno u svim sezonama, univerzalno u svim sezonama, univerzalno u svim sezonama, Perilica i ponovna upotreba : Fiberquantity : 1 kom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3droze no pro lama. - ručnik, by
  • Novo

3droze no pro lama. - ručnik, by

KM 0.33

Nema prolame Ručnik je odličan za upotrebu u kuhinji, kupatilu ili teretani Ovaj 15 po 22 inča, ručnik za ruke / sport omogućava vam prilagođavanje sobe posebnim dizajnom ili bojom..