Personalizirano podloške mat ne klizanje ulaznih vrata ulaz u upijajuća kupaonica kuhinja Trijem MAT

Personalizirano podloške mat ne klizanje ulaznih vrata ulaz u upijajuća kupaonica kuhinja Trijem MAT

KM 1.33

Iznos

Personalizirani kat s kliznim ulaznim ulazom ulaz ulaz umurbano kupatilo kuhinjska trijem MAT
karakteristike zabavne prostirke za vrata : zabavne prostirke za dobrodošlicu podne prostirke su savršen način za doček u vašem domu
Savršena veličina : Naša otvorena prostirka na otvorenom nalaze se na otvorenom niskim dizajnom profila. Ova tanka prostirka ispod vrata zaglavlja se prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Mjere 23,6 "x 15,7 " Zanimljive vrata su veličine za uklapanje svakog ulaza.
Idealan jastuk koristi : zabavni prilagođeni uzorak koji izgledaju sjajno u bilo kojoj kući. Unutarnji prostir na ulazu ima zanimljive citate i monograme, čineći ovaj jastuk savršenim za uređenje područja. Idealno za vanjsko popločane ulaze, kampovanje, vrt, pranje rublja, kupaonica, dnevni boravak, uredske ulaze ili Unutarnja spavaća soba ili kuhinja.
klizanje i jednostavno za čišćenje : Moderan doornat je gust, mekan i udoban, ovaj vratar ima neklizajuću čvrstoću. Ovaj rug za pranje apsorbira vodu brzo, brzo se suši i može se koristiti u perilici rublja bez prolijevanja ili blijedenja. Ne koristite izbjeljivač.
Materijal : Poliester
Veličina : Kao što je prikazano.
Boja : Multicolor - Paket uključen :
1 x Podna prostirka - Obavijest : Obavijest :
razlikama između monitora ili refleksije u boji od osvjetljenja, pozadina itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Božićno čišćenje WO-Fusoula
  • Novo

Božićno čišćenje WO-Fusoula

KM 0.67

Šminka četkica za odlaganje kutija za pohranu kozmetička četkica za pohranu kutija Kozmetička kutija za pohranu : izrađena od plastike, visoke kvalitete i lako za čišćenje Štand š