LEKY CLEAR MODERNI KAPITELJSKI KUP ZA ČUVANJE KLIJENJA KLIJENJA ZA KLIPU ZA DOM DOMAĆINA

LEKY CLEAR MODERNI KAPITELJSKI KUP ZA ČUVANJE KLIJENJA KLIJENJA ZA KLIPU ZA DOM DOMAĆINA

KM 8.96

Iznos

Opis : Naša čaša za zube, savršen spoj stila, jednostavnosti i funkcionalnosti Ova čaša za zube dizajnirana je jedinstvenom funkcijom rupe za zube koja ne samo da ne samo da pruža prikladno spremište za četkicu za zube, već i sprema vrijedan brojač brojača. Dolazi sa udobnom ručkom, olakšavajući se nošenjem, pogotovo tokom putovanja.
Šalica ima glatku površinu koja je nevjerovatno lako čišćenje, održavajući svoj novi pogled s vremenom. Njegov prozirni izgled dodaje dodir elegancije i jednostavnost u vaš kupatilo. Sa velikim kapacitetom, ova čaša može primiti sve vaše potrebe četkanja efikasno.
izrađen od visokokvalitetne plastike, otporan je na visoke temperature i obećava trajnost za dugotrajnu upotrebu. Ova svestrana čaša za zube idealna je za različite postavke kao što su domovi, kupaonice, spavaonice, hotele, pa čak i za tužne svrhe. Nadogradite svoju usmenu zdravstvenu rutinu sa našom elegantnom i praktičnom četkicom za zube! Kup za zube < BR> Materijal : Plastika : Značajke : sa ručicom, jasnim dizajnom, velikim kapacitetima veličine :
kalibar : 7,2cm po 2,83 (cca)
l : 10cm po 3,94 (približno)
Napomene :
Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se blag dimenzija razlikuje Zbog različitog ručnog mjerenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji