Rupe za nokte za nokte držač držač postolještan Organizator Alati za manikir Box, visina :; širina: - Clea

Rupe za nokte za nokte držač držač postolještan Organizator Alati za manikir Box, visina :; širina:

KM 9.99

Iznos

Opis
Da li još uvijek tražite prikladan štand za poliranje za poliranje za nokte i glave za brušenje? . Jeste li još uvijek u potrazi za čvršćem, pouzdanom ekranu poliranja za nokte. stalak koji se može koristiti duže vrijeme? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš. Profesionalni nokat. Art mljevenja glave i polirani stroj Organizator moraju udovoljavati vašim potrebama. To je jedan od najboljih. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : plastika. - Veličina : 10,30x9,70x10,00cm / 4,05x3. - Savršeno za salon za nokte, kuću, praksu noktiju, trening za nokte, školu za nokte ili umjetničku upotrebu za nokte. - Dolazi sa jednostavnom strukturom, vrlo jednostavan za upotrebu. - To može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svidjet će se jako. - Pogodna manikura za brušenje manikura i stalak za pohranu stroja za skladištenje olakšava pohranjivanje, a stvari možete dostići jednostavno i brzo. - Napravite bušilice za nokte uredne i uredno.
Savršeno za salon za nokte, kućna, trening za nokte, stručnjak za nokte, školu za nokte ili diy laplikana za nokte . Dolazi sa jednostavnom strukturom, vrlo jednostavan za upotrebu . Može biti dobar izbor poklona. Za vaše prijateljice, oni će se jako svideti.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji