Ljetno bavljenje čišćenjem

Ljetno bavljenje čišćenjem

KM 12.45

Iznos

Prijenosna torba za ručak Ručak Vodootporna izolacijska torba Oxford krpe Description : Zaboravite na ustajanje, u kafeteriji ili ima tužan i nezdrav obrok u kafeteriji sada možete uživati ​​u zdravim i ustima za zalijevanje kuhanih posuđa u udobnosti Vaš stol! Naše elegantne i elegantne izolirane torbe za ručak osiguravaju da je vaša hrana sigurna i na idealnoj temperaturi! Samo spakirajte ukusne grickalice, voće ili zdravo povrće ujutro i možete uživati ​​u bilo kojem trenutku! Veličina : 26x13x235cm Materijal : Canva Spacking Sadržaj : 1x ručak Bag Note : Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da dopustite mjerno odstupanje od 1-2cm. Zbog razlika između monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala ti! Prijenosna ručak torba za ručak Vodootporna izolacijska torba Hladno ledena torba Oxford krpa. Ormar za skladištenje; Organizatori i skladištenje ormara; Organizacija i skladištenje; Skladišta kanti sa poklopcima; Skladište cipela; Skladište odjeće. Ljetna ušteda; Summe ušteda 2023; Kutija za odlaganje; Automobil; Višenamjenski; Može; Kutija; Proljetna ušteda; Kozmetički organizator. Kante za odlaganje mogu se koristiti na različite načine, ne samo za spavaću sobu, već i za dječje igračke, studentsku spavaonicu, spremište za spremanje za alat i pohranu ručnika, do povoljne trgovine.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bonska ploča za rezanje
  • Novo

Bonska ploča za rezanje

KM 2.67

Prirodne ljepote u izgledu i funkciji! Ova prekrasna ploča za sjeckanje Bon Apetit je obavezan poklon za bilo koju porodičnu kuću Ova ploča za rezanje od apetita pogodna je za posluživa

Grizzly Bear Capitol Decanter
  • Novo

Grizzly Bear Capitol Decanter

KM 20.00

Napominjemo : Ovaj predmet je po narudžbi po narudžbi, stoga zahtijeva dodatno vrijeme rukovanja, koje se ogleda u gornjoj procjeni Ova stakla 24 unca ukrašena je lijepim livenjem kante..