Funny Trump poklon za padobranska grickalica za škrgula za rad porodica za radnoj suradnici - 20oz nehrđajući čelik crni vakuum izoliran poklopcem

Funny Trump poklon za padobranska grickalica za škrgula za rad porodica za radnoj suradnici - 20oz nehrđajući

KM 9.29

Iznos

Ovaj veliki padobranski tumbler od nehrđajućeg čelika sa poklopcem je savršen poklon za svakoga koji vole padobransku riggeru Ne postoji veći osećaj na svijetu da primi padobranski poklon marke koji govori o vašem srcu. Giver poklon provodi vrijeme da odabere nešto što znaju da će vam zagrejati srce, smijeh, toplina i sreća! Taj savršeno vakuum-izolirani padobranski šargul je odličan poklon koji će zasigurno natjerati da primalac zasigurno prouzrokuje oduzimanje u vašem izboru Spajaju svoje omiljeno toplo, vruće ili hladno piće kod kuće, na poslu ili u pokretu s djelić.Made visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i praška obložene bojom, dizajn se ispisuje na prednjoj strani prevrtanja i the Dizajni se neće izblijediti s vremenom kada je ručno opran i njegovana! Padobran od nehrđajućeg čelika sa izdržljivim prahom-čelicom. Ovaj veliki vakuum izolirani poklon za poklopcu i pokloni za padobran za Ljubitelji padobrane od riggera čuva vruća pića vruća i hladna pića hladna. Uzmi ovaj prevoz bilo gdje. Vaše piće će ostati na savršenoj temperaturi, čak i ako je cijeli dan ostavljen u automobilu. Savršeno za kavu u zimi ili ledenu kafu u ljetu. Odštampani su kvalitet i najbolje se brine za pranje ruku, a zatim dizajn traje dugo! Materijal : izrađen od nehrđajućeg čelika i trajnog praškastih premaza.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "