Držači za domaćinstvo za domaćinstvo za kućne ljubimce samo pritiska na samo pritisnuti boce za čačkalice

Držači za domaćinstvo za domaćinstvo za kućne ljubimce samo pritiska na samo pritisnuti boce za čačkalice

KM 6.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Auto držač za čačkalica za kuhinju može zadržati čačkalice od prašine. Plastični materijal je otporan na vlagu i plijesan. Pop-up funkcija olakšava i pogodna za dobivanje čačkalica bez dodirivanja drugih čačkalica. funkcije
. -Kolor : različite boje. -Materijal : plastika. - Jednostavan za rukovanje, pogodno za uzimanje čačkalica, olakšajte svoj život lakšim i jednostavnim. - Kompaktna veličina, kreativni i praktični dizajn, pogodan za kuhinju i kućnu upotrebu. - Samo pritisnite držač za čačkalice, čačkalica će se automatski poslati. - Ne samo da se ne koristi kao kutija za čačkalica, takođe je savršena dekoracija radne površine. - Ovaj dozator čačkalica je prenosiv i pogodan, ne možete koristiti kod kuće, već i jednostavan za nošenje za upotrebu.
Jednostavno za rukovanje, prikladno za uzimanje čačkalica, olakšajte i jednostavnijim i jednostavnijim. | Kompaktna veličina, kreativni i praktični dizajn, pogodan za kuhinju i kućnu upotrebu. | Samo pritisnite držač za čačkalica, čačkalica će se automatski poslati. | Ne samo da se može koristiti kao kutija za čačkalica, to je i savršena dekoracija radne površine. | Ovaj dozator za čačkalica je prenosiv i prikladan, ne možete koristiti samo kod kuće, već i jednostavan za nošenje za upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji