Greenhome Creative Kitchen Dumpling kalup Jednostavan za upotrebu Vrijeme uštede bez mirisa Nepravljanje knedle za kuhanje

Greenhome Creative Kitchen Dumpling kalup Jednostavan za upotrebu Vrijeme uštede bez mirisa Nepravljanje

KM 2.67

Iznos

Napravljene sa ekološkim materijalima, ovi knedleni omoti nisu samo sigurni i zdravi za upotrebu, već i jednostavan za rukovanje i vremenski učinkoviti sa svojim gustom naborima i sigurnosnim zaptivačima savršeni su za stvaranje ukusnih, punjenih knedle To se neće raspasti tokom kuhanja. Bez obzira da li vi pravite knedle kod kuće sa porodicom ili ih služite u restoranu, ovi zamotači za kvote su svestrani i pogodni za bilo koju kuhinju. Nema komplicirane pripreme ili posebnih alata - jednostavno dodajte svoje punjenje i savijte ih zajedno. Predstavljamo vrhunski kalup za knedle - savršena kuhinja dodatna oprema za ljubitelje za knedle! Napravljen od ekološki prihvatljivih materijala, ovaj kalup je zdrav i siguran bez mirisa. Nevjerovatno je jednostavno koristiti i pomaže vam uštedjeti vrijeme i trud. Njegove posebno dizajnirane bore šifriraju i čvrsto zapečaćuju svoj knedli, osiguravajući da vaše nadjev ostane unutra. Savršeno za obitelji, kuhinje i restorane, ovaj kalup za knedle mora imati sve koji vole kuhati i uživati ​​u ukusnim domaćim knedle. Kupite svoje danas i uzdižete svoju igru ​​za izradu knedle!
. Naziv predmeta : Pravljenje knedle kalupa. Materijal : str. Značajke : Moderni minimalistički, ušteda vremena, sigurno, nema mirisa. Detalji veličine : .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji