Meidiya božićna kalupska šablona Xmas Theme izdubljeni ukrasni kućni ljubimac božićni fondant kolač Rim MESH reljefni kalup

Meidiya božićna kalupska šablona Xmas Theme izdubljeni ukrasni kućni ljubimac božićni fondant kolač

KM 3.50

Iznos

Opis : Sandevible, za višekratnu i pranje, ovaj šablon za tortu može se ponovo koristiti u dugogodišnjem vremenu usluge Usmjeren u izdubljeni proces i izvrstan dizajn božićnog uzorka, ovaj šablon za ukrašavanje torte je prekrasan alat za ukrašavanje torte. Izgrađen od matičnog ljubimca. Kalup za tortu dostupan je u mnogim stilovima za vas koji bi se odabereli : , Lagan, jednostavan za djelovanje detalja : Pravokutnik Veličina : 25.04 "x 6,81 " (približno) kvadratna veličina : 13cm x 13cm / 5,12 "x 5,12 " (približno) Napomene : Zbog Svjetlo i postavljanje ekrana, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Dopustite da se blagi razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja. Package uključuje : 1 x šablon za tortu Pogodan je za restoran, kućnu trgovinu, kućnu kuću, kuhinju , kantina, itd . Uznemirujući, za višekratnu i pranje, ovaj šablon za tortu može se ponovo koristiti i iznova za dugogodišnje vrijeme . Što čini da se ova šablona za tortu koristi iznova i iznova za dugogodišnju vrijeme, za dugačko vrijeme je zamišljeno, Značajke za višekratnu upotrebu. dugogodišnje vrijeme.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Grizzly Bear Capitol Decanter
  • Novo

Grizzly Bear Capitol Decanter

KM 20.00

Napominjemo : Ovaj predmet je po narudžbi po narudžbi, stoga zahtijeva dodatno vrijeme rukovanja, koje se ogleda u gornjoj procjeni Ova stakla 24 unca ukrašena je lijepim livenjem kante..