Kuhinjski plastični nosač za sušenje Rust i jednostavan za čišćenje stalak za kuhinjski ormar za ostavu

Kuhinjski plastični nosač za sušenje Rust i jednostavan za čišćenje stalak za kuhinjski ormar za ostavu

KM 18.00

Iznos

Značajke : Suho Brzo : Navlaka za sušenje sušenja sa ventiliranim rupama, koje povećavaju protok zraka i pomaže brzom sušinju i izbjegava da ide plijesni Višenamjenski : stalak za skladištenje Može primiti sve vrste tabela, poput ploča u punoj veličini i zdjelica i ostalih kuhinjskih dodataka, poput štapića, šalica. Jednostavna za upotrebu : U usporedbi sa običnom odvodnom pločom, stabilna odvodnica ima veću Kapacitet. Pribor za jelo i keramika mogu se lako postaviti. Ove komponente su uklonjive i jednostavne za čišćenje. Praktično i elegantno : zauzimanje malog brojača i idealne za kuhinju, vaš pribor će biti uredno smješten u ovom jednostavnom, ali elegantnom držaču jela. Ušteda prostora : Njegova vrlo pogodna za stvaranje područja sušenja u sekundi jednostavnim stavljanjem vašeg pribora u stalak za sušenje, kako biste napravili potpunu upotrebu vašeg kuhinjskog prostora.
Specifikacije : Materijal : plastika Veličina : 36,5 * 25,5 * 18cm
> Boja : bijela 1 : Suho brzo : sušenje jela sa ventiliranim rupama, koje povećavaju protok zraka i pomaže brzom sušinju i izbjegavanju idealy . 2 : stalak za skladištenje može primiti sve vrste tabele, poput pune veličine Ploče i zdjele i drugi kuhinjski dodaci, poput štapića, čaše . 3 : Jednostavna za upotrebu : U usporedbi sa običnom odvodnom pločom, stabilna odvodnjava ploča ima veći kapacitet.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bonska ploča za rezanje
  • Novo

Bonska ploča za rezanje

KM 2.67

Prirodne ljepote u izgledu i funkciji! Ova prekrasna ploča za sjeckanje Bon Apetit je obavezan poklon za bilo koju porodičnu kuću Ova ploča za rezanje od apetita pogodna je za posluživa